zondag 3 december 2017

Oops!

Oops! I did it again. Ging ik voor servetten naar de Action en kwam ik met iets heel anders thuis. Dat overkomt me wel vaker. Hopeloos. Ik moest bij de kassa zelfs een grotere tas kopen, omdat mijn aankoop niet in mijn opvouwbare en altijd handige tasje van Ikea paste en ik anders met mijn aankoop onder de arm op de fiets naar huis moest rijden. Dat is niet handig als er behoorlijk wat wind staat en helemaal niet als het ook nog een beetje regent, dus was die grotere tas noodzakelijk.
Oké, ik heb óók servetten gekocht en eigenlijk moet je daarna meteen doorlopen naar de kassa, maar dat doe je bij de Action natuurlijk nooit. Nee, uiteraard struin je door de hele winkel heen, op zoek naar… Ja, naar wat? Totdat je iets tegenkomt waarvan je vindt dat je het nodig hebt. En als het ook nog iets met Hoge Noorden te maken heeft, ontkom je er niet meer aan. Dan móét je het mee naar huis nemen. In mijn geval wel tenminste ;-)
En wat mag het dan wel zijn wat ik gekocht heb? Laat ik zeggen dat ik een zwak voor rendieren heb en op het moment dat ik tussen een stapel wandborden met wintertaferelen dit bord zag liggen, was ik verkocht. En het wandbord ook. Ja, zo werkt dat dus :-) Herkenbaar?

16 opmerkingen:

 1. Naar de Action moet je eigenlijk alleen maar gaan als je erge haast hebt. Misschien (!) lukt het dan om je te beperken tot datgene waar je voor naartoe gaat.

  Hartelijke groet,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat zou wel een manier zijn, Yvette :-D
   Een boodschappenlijstje werkt daar gewoon niet.

   Hartelijke groet!

   Verwijderen
 2. So beautiful ...I understand You 👌👍🙂❄️☃️❄️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I just can't ignore reindeer. It doesn't matter whether they are real or not. Although I prefer real reindeer just a bit more :-D

   Verwijderen
 3. Heel herkenbaar! Ook al loop ik zomaar even binnen en heb ik niks nodig, met lege handen kom ik er nooit uit. Ze hebben ook zulk leuk knutselspul voor mijn kleindochters en voor weinig geld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, die knutselspullen zijn heel erg leuk! Voor kinderen en kleinkinderen is het ideaal maar voor mezelf ook. Ik gebruik namelijk ook weleens stickertjes, lintjes en labels e.d. om cadeautjes te versieren en stickertjes om op kaarten te plakken :-)

   Hartelijke groet!

   Verwijderen
 4. Daarom ga ik zo min mogelijk want ik word daar altijd heel hebberig en mijn portemonnee leger (;

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hebberig word ik er ook zeker van :-D Ik ga er alleen naartoe als ik echt iets nodig heb, maar ja, dan kom je toch vaak weer iets anders tegen wat ook leuk is :-)

   Hartelijke groet!

   Verwijderen
 5. Dat gebeurt mij niet hoor -😂
  Helaas voor de portemonnee hebben ze veel te veel leuke handige bruikbare spulletjes voor mijn hobby's.
  Heb nog wel een strooien rendier hier staan waar ik niets mee doe -komt volgens mij zelfs uit Noorwegen. Je mag het hebben als je wilt -vervoer geen probleem want zoon woont in de buurt.
  Gezellige adventstijd.
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat zal vast niet ;-)
   Ja, ze hebben veel te veel leuke spulletjes. Dat is het probleem.
   Wat ontzettend lief van je dat ik het rendier mag hebben maar dat is echt niet nodig, hoor, hoe leuk het ook is. In ieder geval heel erg bedankt voor het aanbod :-)

   Jij ook een mooie en gezellige adventstijd gewenst.
   Hartelijke groet!

   Verwijderen
 6. Hahahaha, wat herkenbaar! 🙊 Daarvoor gaan we toch eigenlijk naar Action, want die servetten hebben ze toch ook bij de supermarkt 🙈 Maar dat maakt het leven ook leuk: Action! En wat een prachtig wandbord! Wow, heel mooi! Ik houd ook zo van kussenhoesjes met dat soort opdrukken. Prachtig! En in dit geval is dit wel iets wat zo bij jou kost. Daar heb je wel een onhandig fietstochtje voor over toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou... 'iets wat bij jou kost' = 'iets wat bij jou past'.

   Verwijderen
  2. Daarvoor gaan we inderdaad zo nu en dan naar de Action :-D Ik heb de servetten zelfs ook nog meegenomen.
   O, ik zag daar ook zo'n mooi kussentje liggen, maar ik heb me in weten te houden. Ik heb helaas al genoeg kussentjes en hoesjes.
   Als het echt iets anders is wat bij mij past, dan gaat het mee, hoe dan ook en op wat voor manier dan ook :-)

   Lieve groet!

   Verwijderen
 7. Hahaha. Leuk wandbord en de servetten zijn ook nog in de tas gekomen.. dat is je grootste bof.

  Ik houd ook van De Action vooral omdat ze onze pedaalemmer zakken competitie hebben gewonnen!

  De recordcijfers konden een paar jaar geleden worden herschreven, vanwege het feit dat ik de lampjes aan een dun snoertje zonder elektriciteit en waar drie batterijtjes in moeten heb opgekocht, die ik om mijn kerstbal-kransen gebruikte. Ze kosten maar € 0,99 per stuk ;-).

  Zag vanmiddag dat er her en der een uitvaller is en ik Moet dus weer. Ik ben ook van de OJa.. kan altijd alles gebruiken type! Ik heb dus ook al alles.
  Warme en fijne decembermaand Elly! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het wandbord is leuk :-D En niet alleen geschikt voor de kerstdagen.

   Ik haal er ook allerlei formaten zakken vandaan voor onze vuilnis- en pedaalemmertjes en nog veel meer huishoudelijk spul dat van pas komt.

   Die lampjes kosten ook echt helemaal niets en als het dan nog werkt ook, daar wordt een mens toch blij van. Wat een straf dat je nu toch weer naar de Action moet ;-)
   Als ik iets leuks in een winkel zie, vraag ik me meestal af: heb ik het écht nodig? En meestal antwoord ik dan: nee, niet echt, maar... sommige dingen zijn gewoon zo leuk en handig.
   En dus neem ook ik weleens iets mee waarvan ik vind dat wij of ik het kunnen gebruiken :-) Af en toe moet je jezelf iets leuks gunnen, dat maakt het leven mooier.

   Dank je! Jij ook een mooie en gezellige decembermaand!♥

   Verwijderen