Mijn boekenEen man naar mijn hart, het verhaal over een golddigger en een geitenhoeder:

De verwende Katia verruilt noodgedwongen haar luxueuze leven in Nederland voor een glamourloos en afgelegen bestaan in Noorwegen. Vaarwel zonvakanties en uitbundig shoppen. Had ze maar wat meer geld.
Haar buurman, Andor, is eigenaar van een eeuwenoud Noors boerenbedrijfje en een kudde geiten. Hij vindt zijn eenvoudige leven juist perfect. Onvoorstelbaar!
Katia bedenkt stiekem een plan waarmee ze samen iets extra's kunnen verdienen. Dat levert onverwachte situaties op én vragen over elkaar, het leven en de liefde. 

Een vlot geschreven verhaal waarbij de schrijfster de juiste snelheid combineert met nieuwe plotwisselingen die voor meer diepte in de karakters zorgen. De lezer leeft mee met de hoofdpersonages door de vernieuwde invalshoek die regelmatig gegeven wordt. Geregeld zal de lezer zich betrappen op een glimlach door de herkenbare situaties. 

Een mooie recensie voor Een man naar mijn hart op Blog Zweden en op Uitgelezen.


De kleur van liefde, een verhaal dat zich afspeelt in en rond het Drentse Diever, boordevol romantiek en emoties, en met een vleugje mysterie: 
Soapactrice Linde Molegraaf zit plotseling zonder werk en wordt bovendien geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen. Haar minnaar, Tobias, zorgt voor afleiding. Maar het is Ethan, een Canadese acteur, die echt een luisterend oor biedt. Hij logeert in de buurt vanwege een filmrol en Linde voelt zich direct tot hem aangetrokken. Ethans aanwezigheid verandert Lindes leven in een onvergetelijke film waarin zijzelf een bijzondere hoofdrol speelt. 

Als je je openstelt voor de vraag of er meer is tussen hemel en aarde en houdt van een ontroerend, romantisch en zeer origineel verhaal, dan is dit een must-read met een verrassende toevoeging aan een deels voorspelbaar plot, dat zeker niet storend is... 
De originele invalshoek van deze warme, fascinerende roman, waarin fantasie en feiten op een smaakvolle manier samenkomen, maakt dat ruimschoots goed.
Op NBD Biblion

Op Hebban We Love Feelgood een prachtig verslag van twee recensenten over De kleur van liefde en twee mooie vier sterren recensies.

Een totaal ander verhaal dan dat we van Elly Koster gewend zijn, maar van dit genre mag er zeker meer komen.
Ik werd werkelijk in het verhaal meegezogen, en wilde alleen maar weten wat er toch allemaal aan de hand was met Linde.
Dit boek laat echt de ware kleuren van de liefde zien, de titel kon niet beter gekozen worden.
Wat fantastisch neergezet, het is allemaal zo echt, dat je wel moet geloven dat er meer is tussen hemel en aarde.  

Al bij het voorschrift laat de auteur weten dat het niet zomaar een roman is die je gaat lezen, maar eentje waarbij ook een stukje geschiedenis uit de Tweede Wereldoorlog in voorkomt... de geschiedenis is er op een heel mooie en respectvolle manier ingeweven. Het is een roman die in het heden speelt, waarbij de hoofdpersoon op een bijzondere manier met mensen uit het verleden te maken krijgt. Eenmaal in begonnen, kan je het boek niet meer wegleggen, wil je verder lezen... 
Het plot is een echte verrassing, omdat je verwacht dat die anders zou zijn... 

Diep onder de indruk van dit boek... De sfeerbeschrijvingen zijn groots, waardoor je voelt wat Linde voelt... Het boek was niet meer weg te leggen. Want hoe zit het nu echt in elkaar? ...Juist de magie in het verhaal is zo mooi en het leert Linde een belangrijke levensles. Verrassend boek dat je niet zomaar vergeet... Ik weet nu al dat ik dit boek ga herlezen.


Volg je hart, een bijzondere romantische roman:
Sara woont in een Noors dorpje ver boven de poolcirkel. Ze droomt van warmere oorden en een leuke date. Haar dorpsgenote Lisbeth is getrouwd, maar van haar ooit zo spannende huwelijk is weinig meer over. En de Nederlandse Veerle verblijft vanwege onvoorziene omstandigheden noodgedwongen in het dorp. Als de wat excentrieke Grethe de drie vrouwen voorstelt om met haar mee op reis te gaan in een oude verbouwde bus, grijpen ze deze gouden kans met beide handen aan...

Een mooie recensie voor Volg je hart op NBD Biblion.

Een heerlijk verhaal met humor, wijsheid, romantiek, een tikje spanning, een hoop geheimzinnigheid en een stukje geschiedenis.

Ik heb werkelijk genoten van deze reis door de prachtige natuur van Noorwegen. Een reis in een camper, een reis in bewustwording van de personages maar ook een reis in de tijd. Deze combinatie is bijzonder goed gelukt.


Vier het leven werd genomineerd voor de Valentijnprijs 2017, een prijs voor het beste romantische boek!  

Vier het Leven, een hartverscheurende roman met een bijzondere boodschap:

In haar fantasie is Faith (26) regelmatig een superslanke Bondgirl en James Bond haar redder in nood. Maar in het echte leven worstelt de alleenstaande en onzekere Faith met ernstig overgewicht. Tijdens een zakelijke bijeenkomst krijgt Faith onverwacht een TIA en belandt in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze Alicia (27), die borstkanker heeft. Zij moedigt Faith aan haar levensstijl te veranderen. De vrouwen raken bevriend en reizen samen naar Venetië. Voor Faith de reis van haar leven, omdat niets daarna nog hetzelfde is... 

Vier het leven is een roman die thuishoort in de literatuur.

Vakjury Valentijnprijs 2017

Een onweerstaanbare mix van levenslessen en romantiek.

Bliyoo (Bruna)

Een pracht van een recensie van NBD Biblion voor Vier het Leven! Een gedeelte uit deze mooie recensie: 

Het einde is gewoonweg aangrijpend. Het is vlot geschreven en met verwijzingen naar de hedendaagse samenleving behoorlijk actueel. Ook het onderwerp van overgewicht, voeding en beweging is van deze tijd. Hier en daar zitten een aantal onverwachte twists in het verhaal die je niet ziet aankomen, wat het afwisselend maakt. Al met al een boek dat je met plezier leest en waarbij je af en toe een traantje wegpinkt.


Winterromance stond bij de bibliotheken tijdens de laatste weken van 2016 en week 1 van 2017 op nummer 1 in de lijst van de meest verhuurde e-books!

Winterromance, een hartverwarmend en sprankelend verhaal: 

Er is iets aan de hand, dat weet Caro zeker. Haar vriend Jurjen is al maanden op reis vanwege een dip in hun relatie. Waarom laat hij niets horen? Zijn beste vriend, Twan, zegt van niets te weten, maar Caro vindt dat moeilijk te geloven. Als er een man in het restaurant verschijnt waar Caro als serveerster werkt, krijgt haar moeder een enorme schrik te verwerken. Voor Caro is één ding duidelijk: niets is zo onvoorspelbaar als het leven. 

En dan kijk je op van je boek en ben je verbaasd dat je geen kerstboom hebt staan. Wat een ultieme kerstroman... Zo moet kerst zijn.

Recensie op Uitgelezen

Het verhaal is zeer vlot geschreven, leest eigenlijk gelijk een trein... Het verhaal brengt rust, sfeer, gezelligheid, spanning en humor.

Boekenfans

Winterromance heeft op Bliyoo (Bruna) een tijdlang in de lijst met veel gelezen e-books gestaan. Bedankt lieve lezers!


Blind Vertrouwen werd genomineerd voor de Valentijnprijs 2016, een prijs voor het beste romantische boek! En Blind Vertrouwen behoorde tot de Top 10 van de meest uitgeleende e-books in juni en juli 2015.

Joanne, erfgename van een bekende hotelketen, heeft alles wat haar hartje begeert. Tijdens een verblijf in Noorwegen beseft ze dat ze haar luxueuze maar drukke leven drastisch wil veranderen. Een schokkende ontdekking zorgt ervoor dat dit veel eerder gebeurt dan ze kon vermoeden. Joanne vertrouwt geen mens meer en trekt zich diep gekwetst terug in een verlaten Noors dorp. Daar probeert iemand haar op een bijzondere manier uit haar isolement te halen... 


...de sfeerbeschrijvingen in dit boek zijn zo geweldig dat je het echt beleeft. Het boek leest fantastisch weg en is niet meer weg te leggen als je er in begint. 
Recensie op Uitgelezen


Dubbelhartig: Als Tara's charmante echtgenoot Nick haar plotseling verlaat, vlucht Tara naar hun vakantiehuis in de Noorse bergen. Daar raakt ze al snel betrokken bij het roerige familieleven van de achtjarige Jesse. Marije zoekt vanwege haar uitgebluste huwelijk troost in een spannende relatie met Tara's ex, totdat ze tot haar schrik zijn levensgevaarlijke andere kant leert kennen...

De verhaallijn leidt naar een spannende ontknoping... Een met vaart geschreven spannende familieroman die zich afspeelt in Noorwegen (Lom)...
NBD Biblion

De proloog neemt mij meteen mee in het verhaal en maakt dat ik maar één ding wil; doorlezen totdat het verhaal gelezen is.
The Book Girl


In augustus 2017 stond Midzomerliefde op nummer 1 in de lijst van meest verhuurde e-books!

Midzomerliefde: Op zoek naar haar familieverleden krijgt Annemijn een oud dagboek in handen. Dit zorgt ervoor dat ze samen met haar vriendin een reis dwars door Noorwegen gaat maken, in de hoop meer over haar familie aan de weet te komen.
Behalve de overweldigende natuur en spontane ontmoetingen onderweg heeft het land van de middernachtzon nog veel meer voor Annemijn in petto dan ze ooit had kunnen vermoeden...

Midzomerliefde in de Telegraaf! 

Klik hier om het artikel te lezen.


Julie's liefde, een van de meest uitgeleende boeken van 2013. Een ontroerend en spannend avontuur in de wildernis: 
Als Julie's grote liefde Mats tijdens een zeiltocht vermist raakt, zakt Julie in een diepe depressie. Ze besluit haar leven een andere wending te geven en gaat terug naar Noorwegen waar ze in de vakanties met Mats zo gelukkig was. Op een oude boerderij aan de rand van de wildernis start Julie een pension. Daar ontmoet ze Stian en haar leven raakt in een spannende stroomversnelling...

Wat heb ik genoten van dit boek. Niet alleen van het verhaal op zich, maar ook van het decor: Noorwegen. De sfeeromschrijvingen voegen veel toe aan het boek. Het is behalve een zeer reëel verhaal (gaat over verlies) ook romantisch en een beetje spannend. Eigenlijk was het niet meer weg te leggen. Aanrader!  
Marjon op Uitgelezen

Een goed volgehouden spanning, tegen het Noorse decor, dat door de schrijfster met kennis en liefde is getekend. Ook de onderlinge verhoudingen zorgen voor een interessant familieverhaal. Na haar enthousiast ontvangen debuutroman Westerstorm is dit opnieuw een veelzijdig romantisch verhaal. 
M. Willard, NBD Biblion


Westerstorm, een verrassende en onvoorspelbare roman: 
Wanneer journaliste Evy naar Noorwegen afreist om een artikel te schrijven over filmster Josh Conrad, nodigt de beroemde acteur haar uit voor een exclusief interview in zijn villa dicht bij de spectaculaire Noorse westkust.
Na een korte aarzeling grijpt Evy deze unieke kans met beide handen aan.

In de sprookjesachtige villa krijgt ze niet alleen te maken met een opdringerige Josh en zijn wantrouwende bodyguard Tim, maar ook ontmoet ze de knappe Don, een charmeur van Italiaanse afkomst.
Als dan ook de sympathieke Ruben nog opduikt, krijgt Evy’s leven een stormachtige wending…

Westerstorm is verrassend, romantisch en spannend.
Een heerlijke, onvoorspelbare debuutroman!
WhoopsieDaisy.nl