Boekrecensies

Scroll door deze pagina heen om de recensies van al mijn boeken te lezen.


Een prachtige recensie van NBD Biblion voor Een man naar mijn hart:

Golddigger Katia heeft het prima naar haar zin met haar luxe leventje in Nederland door haar relatie met de rijke Sverre. Ze houdt van hem vanwege zijn geld en status. Helaas moet ze haar rijke leventje verruilen voor een arm bestaan op een afgelegen plek in Noorwegen. Haar buurman Andor vindt zijn eenvoudige leven perfect en zou niet anders willen. Katia moet enorm wennen aan deze grote omslag, maar ze blijkt het Noorse boerenleven steeds leuker te vinden. Een vlot geschreven verhaal waarbij de schrijfster de juiste snelheid combineert met nieuwe plotwisselingen die voor meer diepte in de karakters zorgen. De lezer leeft mee met de hoofdpersonages door de vernieuwde invalshoek die regelmatig gegeven wordt. Geregeld zal de lezer zich betrappen op een glimlach door de herkenbare situaties. - E. Oliemans

De tweede recensie voor Een man naar mijn hart vind je op Blog Zweden. De recensie zorgt voor een blije schrijfster :-)

Een eerste recensie voor mijn 10e roman, Een man naar mijn hart, is te lezen op Uitgelezen. En het is ook nog een mooie recensie!


De recensie van NBD Biblion voor De kleur van liefde is er een om als schrijfster helemaal blij van te worden: 
Als je je openstelt voor de vraag of er meer is tussen hemel en aarde en houdt van een ontroerend, romantisch en zeer origineel verhaal, dan is dit een must-read met een verrassende toevoeging aan een deels voorspelbaar plot, dat zeker niet storend is... 
De originele invalshoek van deze warme, fascinerende roman, waarin fantasie en feiten op een smaakvolle manier samenkomen, maakt dat ruimschoots goed. - Petra Schotman

Ben je benieuwd naar de volledige recensie van NBD Biblion? Die lees je hier.

Op Hebban We Love Feelgood vind je een prachtig verslag van twee recensenten over De kleur van liefde en twee mooie vier sterren recensies. Een gedeelte uit beide recensies: 

De kleur van liefde is een boek die je niet zo makkelijk meer weglegt als je er eenmaal aan begonnen bent. Het sterke hoofdpersonage van Linde en het verrassende plot houden je vast tot de laatste bladzijde. Een waardige kennismaking met Elly Koster voor mij en ik kan niet wachten om meer van deze auteur te gaan lezen.

En: 

Tijdens het lezen begin je te beseffen dat er wellicht meer is tussen hemel en aarde. Als je daar voor open staat en je je niet door het mystieke gehalte laat weerhouden, dan zal je zeker niet teleurgesteld worden en wederom genieten van de heerlijke schrijfstijl van Elly.

Het verslag en de beide recensies op Hebban zijn hier te lezen.

Het is bijna niet te geloven maar De kleur van liefde heeft binnen korte tijd een derde vijf sterren recensie toebedeeld gekregen! Dit keer een prachtige beoordeling van Natasja van Boeken Taske:
Een totaal ander verhaal dan dat we van Elly Koster gewend zijn, maar van dit genre mag er zeker meer komen. 
Ik werd werkelijk in het verhaal meegezogen, en wilde alleen maar weten wat er toch allemaal aan de hand was met Linde.
Dit boek laat echt de ware kleuren van de liefde zien, de titel kon niet beter gekozen worden.
Wat fantastisch neergezet, het is allemaal zo echt, dat je wel moet geloven dat er meer is tussen hemel en aarde.  

Wil je de volledige recensie lezen op Boeken Taske? Die is hier te vinden.

De tweede vijf sterren recensie voor De kleur van liefde is binnen en dat is geweldig! De recensie staat op Surfing Ann's Boeken Blog, maar ik kan het natuurlijk niet laten alvast een gedeelte uit deze mooie recensie te plaatsen: 
Al bij het voorschrift laat de auteur weten dat het niet zomaar een roman is die je gaat lezen, maar eentje waarbij ook een stukje geschiedenis uit de Tweede Wereldoorlog in voorkomt... de geschiedenis is er op een heel mooie en respectvolle manier ingeweven. Het is een roman die in het heden speelt, waarbij de hoofdpersoon op een bijzondere manier met mensen uit het verleden te maken krijgt.
Eenmaal in begonnen, kan je het boek niet meer wegleggen, wil je verder lezen. Wil je eerst genieten van de omgeving die schitterend verbeeld wordt, je ruikt nog net niet de heerlijke geuren die bij het landschap horen... 
Het verhaal is geschreven vanuit de hoofdpersoon, Linde, die vertelt wat ze ziet en meemaakt. Je hoort haar als het ware haar verhaal vertellen. Soms moet je lachen om haar, dan weer moet je een brok wegslikken omdat het even een aangrijpend, maar tegelijkertijd een ontroerend stukje is, dan weer word je kwaad op bepaalde personen...
Het plot is een echte verrassing, omdat je verwacht dat die anders zou zijn... 

Een fantastische vijf sterren recensie voor De kleur van liefde op Uitgelezen (Linde is de hoofdpersoon in het verhaal):
Diep onder de indruk van dit boek... De sfeerbeschrijvingen zijn groots, waardoor je voelt wat Linde voelt... Het boek was niet meer weg te leggen. Want hoe zit het nu echt in elkaar? ...Juist de magie in het verhaal is zo mooi en het leert Linde een belangrijke levensles. Verrassend boek dat je niet zomaar vergeet... Ik weet nu al dat ik dit boek ga herlezen.

De volledige recensie lees je hier. Deze beoordeling zorgt voor een heel erg blije schrijfster :-)


De eerste recensie voor Volg je hart is binnen en het is nog een mooie recensie ook. Degene die Volg je hart gelezen heeft, zegt ondermeer:
Een heerlijk verhaal met humor, wijsheid, romantiek, een tikje spanning, een hoop geheimzinnigheid en een stukje geschiedenis.    

Ik ben er heel erg blij mee! De volledige recensie vind je op Uitgelezen.

Op Blog Zweden kun je een mooi en uitgebreid verslag over Volg je hart lezen.

Alweer blij! Van NBD Biblion kreeg ik namelijk ook een mooie recensie voor Volg je hart:
Vier vrouwen reizen met een omgebouwde bus door het Zweedse Lapland en het noorden van Noorwegen. Hippie-achtige Grethe rijdt en leidt de overige, jongere vrouwen naar het volgen van je hart. Maar daarvoor moeten de vrouwen leren omgaan met een huwelijkscrisis, wachten op en openstaan voor nieuwe ontmoetingen en een eigen weg leren gaan. Grethe zelf gaat een oude liefde opzoeken. De schrijfster zit dicht op de huid van de protagonisten en dat verhoogt de betrokkenheid van lezers. Boeiend zijn de couleur locale, die de Nederlandse auteur goed kent, en de historische achtergrond (de aanleg van een spoorlijn rond 1900) van een deel van deze roman, getoond in flashbacks, die op fantasie berusten en mooi in de roman zijn verweven. Het boeiende en soms spannende boek kent een breuk die wat teleurstelt doordat het happy end snel in vogelvlucht wordt neergezet. De populaire schrijfster werd in 2016 met 'Blind Vertrouwen' genomineerd voor de Valentijnprijs (voor romantische boeken). M. Willard

Op Graag Gelezen staat een goede recensie voor Volg je hart en dat is heel fijn! Een gedeelte uit de recensie:
Deze roman speelt zich af in Noorwegen; het land waar het hart ligt van Elly Koster. Ze neemt ons mee naar het verleden en laat ons getuige zijn van een gebeurtenis in het verleden die direct met het heden heeft te maken. 
Ik heb werkelijk genoten van deze reis door de prachtige natuur van Noorwegen. Een reis in een camper, een reis in bewustwording van de personages maar ook een reis in de tijd. Deze combinatie is bijzonder goed gelukt.

Hier lees je meer over deze recensie op Graag Gelezen. 

Een mooie vier sterren recensie voor Volg je hart op Boekenmening
Een vlotlezende roman van deze veelgelezen auteur. Er zit humor en spanning in en een interessant stukje geschiedenis. 


Vier het leven werd genomineerd voor de Valentijnprijs 2017, een prijs voor het beste romantische boek! 

Een prachtige recensie van NBD Biblion voor Vier het Leven! Ik moest even een traantje wegpinken. Waarom? Dat lees je hier.

Een gedeelte uit deze mooie recensie:
Het einde is gewoonweg aangrijpend. Het is vlot geschreven en met verwijzingen naar de hedendaagse samenleving behoorlijk actueel. Ook het onderwerp van overgewicht, voeding en beweging is van deze tijd. Hier en daar zitten een aantal onverwachte twists in het verhaal die je niet ziet aankomen, wat het afwisselend maakt. Al met al een boek dat je met plezier leest en waarbij je af en toe een traantje wegpinkt.
Simone Lukkassen-Busser, NBD Biblion

Ik was dus niet de enige die een traantje weg moest pinken ;-) De volledige recensie lees je hier

Dit zei de vakjury van de Valentijnprijs 2017 over Vier het leven:
Vier het leven is een roman die thuishoort in de literatuur.
Positief boek met goedgekozen titel.
Met een kwetsbare ik-figuur en een realistische insteek.
Strakke spanningsboog, je voelt het verdriet.
Vlotte boeiende schrijfstijl, genieten van begin tot eind.
Uitstekende karakterschets, heerlijk boek, absolute aanrader!

Een prachtige recensie op Connie's Boekenblog:
Dat Elly Koster voor Vier het leven genomineerd was voor de Valentijnprijs verbaast me na het lezen van dit boek niets.
Op een vlotte en prettig geschreven manier weet ze twee vrouwen neer te zetten bij wie het leven geen rozengeur en maneschijn is. Op een warme, reële en respectvolle wijze weet ze moeilijke onderwerpen een persoonlijk gezicht te geven. Waarbij een tikje humor en fijne vriendschappen ervoor zorgen dat de lading van het verhaal niet te zwaar wordt. 

De rest van deze mooie recensie is te lezen op Connie's Boekenblog.Een onweerstaanbare mix van levenslessen en romantiek.
Bliyoo (Bruna)

De allereerste beoordeling voor Vier het Leven vind je op Uitgelezen. Een vijf sterren recensie! Een gedeelte uit de mooie recensie: 
Vanaf de eerste bladzijde ga je om Faith geven. Je voelt haar wanhoop, haar kwetsbaarheid. Ze vertelt over haar eetverslaving en haar overgewicht, zonder dat ze zielig of meelijwekkend overkomt. Dat maakt haar heel sympathiek en door haar menselijke terugvallen van tijd to tijd wordt ze een echt mens, een vriendin. Ook al ben je niet verslaafd aan eten; ik denk dat iedereen iets in Faith herkent.

Benieuwd naar de volledige recensie? Die is hier te lezen. 


Winterromance stond bij de bibliotheken tijdens de laatste weken van 2016 en week 1 van 2017 op nummer 1 in de lijst van de meest verhuurde e-books!

Een mooie recensie van NBD Biblion voor Winterromance. Een gedeelte uit de recensie:
Het boek van Elly Koster is op een vlotte en hartverwarmende manier geschreven, waardoor je als lezer geboeid blijft. Dankzij Kosters schrijfstijl leef je mee met de personages. 
Meltem Kumru, NBD Biblion

De volledige Biblion recensie lees je hier

Winterromance heeft op Bliyoo (Bruna) een tijdlang in de lijst met veel gelezen e-books gestaan. Hoe leuk is dat? Bedankt lieve lezers!   

En nu je toch hier bent, lees dan meteen de allereerste recensie voor Winter- romance op Uitgelezen, een vijf sterren recensie!
En dan kijk je op van je boek en ben je verbaasd dat je geen kerstboom hebt staan. Wat een ultieme kerstroman... Zo moet kerst zijn. 

Bovenstaande tekst is een gedeelte uit de mooie recensie. Meer weten? De volledige recensie is hier te lezen.

Op The Book Girl vind je ook een aantal mooie recensies voor Winterromance, variërend van vier tot vijf sterren. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee! 
Deze recensies zijn hier te lezen.

Een leuk en origineel verslag over mijn boek Winterromance op Blog Zweden, inclusief muziek die in het verhaal genoemd wordt, Heel Holland Bakt, maar dan net even anders, en links naar de plaatsen waar het boek zich afspeelt. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier.

Op Dizzie.nl een enthousiaste vier sterren recensie voor Winterromance: 
Elly Koster heeft mij opnieuw verrast met deze heerlijke feel good roman in kerstsfeer! Goed uitgewerkte personages en een lekkere ontspannen, soms komische schrijfstijl.
Benieuwd naar de volledige recensie op Dizzie.nl? Die is hier te lezen.

En ook op Boekenfans een erg leuke recensie voor Winterromance:
Het verhaal is zeer vlot geschreven, leest eigenlijk gelijk een trein... Het verhaal brengt rust, sfeer, gezelligheid, spanning en humor.

Op Surfing Ann vind je een mooie bespreking van Winterromance en wordt het boek zelfs een 10 toegekend! Vooral de passage waarin de lezeres antwoord geeft op de vraag of ze een verfilming van het boek zou willen bekijken, vind ik prachtig: ...ik weet zeker dat het een kerstklassieker zou worden die elk jaar rond kerst opnieuw op tv zou komen.
Wat een leuk antwoord! Nieuwsgierig naar wat er nog meer gezegd is? Dat is hier te lezen.


Blind Vertrouwen werd genomineerd voor de Valentijnprijs 2016! Een prijs voor het beste romantische boek. En Blind Vertrouwen behoorde tot de Top 10 van de meest uitgeleende e-books in juni en juli 2015.

Dertiger Joanne volgt haar vader, die plotseling vermist is geraakt, op als eigenaar van een grote hotelketen. Ze krijgt reeds veel aandacht van de media en wil daarom even ontsnappen uit Nederland om bij te komen en na te denken over deze belangrijke carrièrestap. Ze besluit daarom om te kamperen in Noorwegen. Daar ontmoet ze Timo die haar anders over de zaken doet nadenken. Daarbij staat haar huwelijk op wankelen, zonder dat Joanne dit zelf doorheeft. De auteur heeft een grote liefde voor het land Noorwegen en dat blijkt ook uit deze roman, die zich grotendeels in dit land afspeelt. Zij slaagt erin om een goede balans tussen spanning en romantiek op te bouwen en de personages zijn interessant. Voor een breed vrouwelijk publiek. 
Daniela Koeleman, NBD Biblion

Op Passie voor Boeken een mooie vier sterren recensie van iemand die normaal gesproken veel thrillers leest:
Elly heeft een sprekende schrijfstijl waardoor je als lezer een goed beeld krijgt van het geheel... Ik heb zeer genoten van dit boek en vooral het stukje spanning geeft het net dat beetje extra mee.

De volledige recensie van Passie voor Boeken is hier te lezen.

Een prachtige recensie op Graag Gelezen:
Er gebeurt nogal wat in deze roman en het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, kan ik je vertellen. De personages zijn duidelijk beschreven, zelfs zo goed dat ze voor mij menselijk zijn geworden terwijl ik het boek las. En net zoals met echte mensen zie je niet altijd wie je voor je hebt, ook al denk je deze persoon goed te kennen.
Een paar grote verrassingen die ik niet aan had zien komen...

Benieuwd naar de volledige recensie op Graag Gelezen? Die vind je hier.


Én een vier én een vijf sterren recensie op The Book Girl! 
Een gedeelte uit de vier sterren recensie:
...verhaallijnen zijn goed met elkaar verweven, de personages zijn goed neergezet. Elly Koster weet bovendien het Noorse natuurschoon prachtig weer te geven. 

En een gedeelte uit de vijf sterren recensie:
Ik vond dit boek behalve romantische stukjes ook spannende stukjes bevatten, waardoor ik alleen maar door wilde lezen om te weten wie er nu achter al die problemen zat. En dat vond ik erg verrassend moet ik zeggen, ik zag het niet aankomen. Een mooie roman, die ik zeker wil aanraden. 

De volledige recensies op The Book Girl zijn hier te lezen. 

Een gedeelte uit een vijf sterren recensie op Uitgelezen: 
...de sfeerbeschrijvingen in dit boek zijn zo geweldig dat je het echt beleeft. Het boek leest fantastisch weg en is niet meer weg te leggen als je er in begint.

De volledige recensie op Uitgelezen is hier te vinden.

Een prachtige blogpost over mijn roman Blind vertrouwen, geschreven door Hans Hegeman die al mijn boeken heeft gelezen. Hij schrijft:
Ik had het boek binnen drie dagen uit en dat is sneller dan normaal. Dat komt doordat de schrijfstijl erg prettig is om te lezen en dat de sfeer van Noorwegen duidelijk te voelen is. Het komt bij mij zeer herkenbaar over zoals de drukte in Nederland, de rust in Bandaksli, de natuur in Noorwegen en de keuzes van Joanne. De andere reden is dat het geen ingewikkeld verhaal is waar je van alles moet onthouden om het verhaal te snappen. Een heerlijk boek met prachtige beschrijvingen over plekken in Noorwegen. 

De volledige post van Hans Hegeman is hier te lezen. 


Een gedeelte uit de recensie van Dubbelhartig op Graag gelezen: 
Als lezer word je in de proloog meteen deelgenoot gemaakt van een vreselijk ongeluk. De spanning is er... Spanning binnen de relaties en spanning over de toedracht van het ongeluk. Het boek leest heerlijk soepel door de prettige schrijfstijl van de auteur. Vanaf het begin voel je een bepaalde spanning; niet alles is zoals het lijkt... 

Benieuwd naar de volledige recensie op Graag Gelezen? Die vind je hier.

Dubbelhartig is een vlot weglezend liefdesverhaal waar een dosis spanning aan toegevoegd is, wat geen slechte combinatie is.
Hebban.nl

De volledige recensie op Hebban.nl lees je hier

Een prachtig en meeslepend lees-lekker-weg verhaal waarbij de nodige romantiek en liefde niet ontbreekt, eindigend met een spannende ontknoping. De auteur neemt de lezer mee naar de schitterende natuur van Noorwegen en weet deze sfeervol te beschrijven. Het verhaal is in een prettige schrijfstijl geschreven welke zich vlot laat lezen. De proloog neemt mij meteen mee in het verhaal en maakt dat ik maar één ding wil; doorlezen totdat het verhaal gelezen is.
The Book Girl

Wil je de volledige recensie van The Book Girl lezen, kijk dan hier.           .

De verhaallijn leidt naar een spannende ontknoping... Een met vaart geschreven spannende familieroman die zich afspeelt in Noorwegen (Lom)... 
NBD Biblion

Kijk hier voor de volledige Biblion recensie.


De recensie voor Dubbelhartig op Uitgelezen lees je hier.


Midzomerliefde stond in augustus 2017 op nummer 1 in de lijst van meest verhuurde e-books!

Een pracht van een recensie voor Midzomerliefde op Hebban.nl. Je leest de volledige recensie hier.  

Een gedeelte uit bovenstaande recensie:
Elly heeft een gedoseerde schrijfstijl. Ze weet precies hoe ver ze mag gaan in het onthullen van bepaalde dingen. Druppelsgewijs sijpelt informatie binnen bij de lezer. Deze manier van schrijven past ook helemaal in het decor waarin het verhaal zich afspeelt. Zo houdt ze de lezer op elk moment scherp. De personages zijn zorgvuldig uitgewerkt. 
De verhaallijn is prachtig. Al lezend vallen de stukjes in elkaar, zowel fysiek als gevoelsmatig. Het is knap dat het geheel niet voorspelbaar is, iets dat je vaak ziet bij een liefdesroman. Dat komt door de schrijfstijl van de auteur en hetgeen dat op de achterflap staat: een veelzijdig romantisch verhaal. De lezer krijgt hier heel wat meer dan alleen romance. Spanning, diepzinnige gesprekken, humor, historische en aardrijkskundige (correcte) informatie en liefdesrelaties. Een aantal onverwachte spannende wendingen en goede cliffhangers maken dat het boek slecht weg te leggen is... Prachtig einde van het verhaal. 

Een erg leuk commentaar op Midzomerliefde van tekstschrijver en (reis)blogger Sandra van Bijsterveld op haar blog: 

Tot mijn grote verrassing kwam ik mijn roman Midzomerliefde tegen in de digitale versie van VROUW, de wekelijkse bijlage voor vrouwen in de Telegraaf. De recensie kun je hier lezen. 

Hej Elly, Ik heb Midzomerliefde uit. Wat een gaaf boek zeg. Herkende wat onderdelen van Anna, Hannah en Johanna van Marianne Fredriksson en wat van Het land van de Samen van Annica Wennstrom. Echt een goed verhaal zeg. Ik ben er nu een blogpost van aan het maken.
Hans Hegeman

En op de blog van Hans, http://blogzweden.blogspot.nl/ 
Het verhaal is ontzettend goed in elkaar gezet met spanning, mooie beschrijvingen van de natuur en natuurlijk de liefde. De reis door Noorwegen is mooi om te lezen. Van het zuiden naar het noorden. Midzomerliefde bevat het beste van Westerstorm en Julie's liefde en is op dit moment het beste verhaal van Elly Koster.


Julie's liefde, een van de meest uitgeleende boeken van 2013!

Op Hebban.nl een mooie vier sterren recensie voor Julie's liefde. De volledige recensie kun je hier lezen.


Een gedeelte uit de recensie:

Mooie combinatie van romantiek, emotie en spanning. Hoewel zware onderwerpen als verlies en rouw om een geliefde en ontwrichte familierelaties een grote rol in het verhaal spelen, slaagt Koster erin om de toon luchtig te houden zonder ongeloofwaardig te worden. Een aanrader voor wie houdt van een boek met de nodige romantiek, maar ook met alle ups en downs van het echte leven. Bijzonder is dat de plaatsen die Julie bezoekt en waar zij speciale herinneringen aan heeft ook werkelijk blijken te bestaan. 

Julie (±30) besluit in Noorwegen een pension te starten in een oude boerderij. Zo probeert ze een nieuw leven op te bouwen en het verlies van haar overleden vriend Mats te boven te komen. Ze krijgt praktische hulp van Stian en al snel ontwikkelt zich een romance. Hun relatie wordt echter zwaar beproefd door problemen uit het verleden, verstoorde familieverhoudingen en bedreigingen. Dit zorgt voor een goed volgehouden spanning, tegen het Noorse decor, dat door de schrijfster (1961) met kennis en liefde is getekend. Ook de onderlinge verhoudingen zorgen voor een interessant familieverhaal. Na haar enthousiast ontvangen debuutroman 'Westerstorm' is dit opnieuw een veelzijdig romantisch verhaal; vergelijkbare auteurs zijn Marte Jongbloed, Sandra Berg en Anita Verkerk. Voor een breed vrouwelijk publiek. Normale druk. 
M. Willard, NBD Biblion

En een hartverwarmende reactie die een enthousiaste lezeres op Facebook geplaatst heeft:
Wat een heerlijk boek om te lezen, jammer dat het weer uit is. Echt een aanrader! Zou bijna een vakantie naar Noorwegen boeken, zo mooi beschreven die natuur. Bedankt dat je het geschreven hebt. Kijk nu al uit naar de volgende boek. Heb het even opgezocht op google maps de omgeving van het Femundmeer (kan ik niet laten) zag er net zo mooi uit als je het beschreven hebt.

Wat heb ik genoten van dit boek. Niet alleen van het verhaal op zich, maar ook van het decor: Noorwegen. De sfeeromschrijvingen voegen veel toe aan het boek. Het is behalve een zeer reëel verhaal (gaat over verlies) ook romantisch en een beetje spannend. Eigenlijk was het niet meer weg te leggen. Aanrader!
Op Uitgelezen


Een allereerste prachtige recensie voor mijn debuutroman Westerstorm!

Westerstorm is verrassend, romantisch en
spannend. Een heerlijke, onvoorspelbare debuutroman!
Chinouk voor WhoopsieDaisy.nl

Westerstorm is een echte feel good roman, die de nodige spanning en sensatie bevat. Als lezer vlieg je door het boek heen. Westerstorm schetst een prachtig verhaal over een vrouw die, ondanks alle chaos, stevig in haar schoenen blijft staan. En als extraatje krijg je het prachtige landschap van Noorwegen ook nog cadeau. Elly Koster heeft met Westerstorm een zwoel debuut, vol met verrassingen, spanning en hartstocht neergezet.
Hebban.nl
                          
Ben je benieuwd naar de volledige recensie op Hebban.nl? Kijk dan hier.

Deze debuutroman leest makkelijk en vlot en heeft alle ingrediënten van een klassieke liefdesroman met happy end. Een romantisch liefdesverhaal over verliefdheid en jaloezie met de nodige spanning. 
Micheline Verlinden, NBD Biblion


Evy werkt voor een tijdschrift en mag hiervoor in Noorwegen de Amerikaanse acteur Josh Conrad interviewen, een man die bekendstaat om zijn vele affaires. Als verrassing mag Evy ook een bezoek brengen aan de villa van Josh en de filmset, en al snel trekt ze op uitnodiging van Josh in het bijbehorende luxe gastenverblijf in, maar Josh wil er wel iets voor terug…
Naast Evy en Josh zijn er ook onder andere de personages Gitte (een politieagente die op zoek is naar een leuke, avontuurlijke man), Ruben (een lieve man die nog niet toe is aan een relatie) en Tim (werkt voor Josh Conrad). Ieder met hun eigen levensverhalen en achtergronden, maar uiteindelijk zijn alle lijnen toch met elkaar verweven, waardoor het één geheel is.
Westerstorm is het debuut van Elly Koster, maar ik weet zeker dat we hierna nog veel meer van haar zullen horen. Westerstorm heeft namelijk alle ingedriënten: romantiek, verrassing, spanning en echte personages. Ook is het boek met een hele fijne, herkenbare schrijfstijl geschreven. Ik ben absoluut benieuwd naar haar volgende boek, dus kom maar op!

WhoopsieLeesie.nl

Een heerlijk boek, weer helemaal in de stijl van Elly Koster. Romantiek (met een gezonde portie realiteit), intriges, helemaal niet zo voorspelbaar en dan ook de nodige spanning. En dat tegen de achtergrond van de Noorse westkust. Aanrader! En nu moeten we helaas nog zo'n twee maanden wachten op een volgend boek - de rest heb ik helaas gelezen. Gelukkig kunnen de boeken altijd herlezen worden! 
Op Uitgelezen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten