woensdag 1 augustus 2018

Wat is geluk? Recensie Een man naar mijn hart

Opnieuw een mooie recensie voor mijn roman Een man naar mijn hart en wel op Blog Zweden. Het is altijd spannend wat iemand van mijn boek vindt maar deze recensie maakt me natuurlijk blij. Het is fijn om te lezen dat het boek als een trein leest en dat de sfeerbeschrijvingen van de omgeving en de boerderij geweldig zijn. Dan heb ik in ieder geval niet voor niets uren zitten turen naar onze foto’s van de omgeving waar het zich afspeelt en naar de foto’s van een oude kaasboerderij om het een en ander goed te kunnen beschrijven. Missie geslaagd, geloof ik. 
En dat het opgevallen is dat Katia, de hoofdpersoon, zich afvraagt wat geluk is. Dat was precies mijn bedoeling. Ik hou er wel van om lezers een beetje aan het denken te zetten. Bedankt, Hans, voor deze mooie recensie! Ik vind het overigens helemaal niet erg dat je bevooroordeeld bent, hoor ;-)


De foto op de achtergrond is gemaakt aan de voet van de Valdresflya, de omgeving waar het verhaal zich voor een groot deel afspeelt. Het fantastische landschap en het prachtig gelegen huisje zorgden o.a. voor de inspiratie om Een man naar mijn hart te schrijven. 

9 opmerkingen:

 1. Oh wat een prachtige recensie! Wat heeft Hans daar een werk van gemaakt. En terecht! Gefeliciteerd met deze recensie. :-) En een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, geweldig toch? Maar die van jou was ook mooi :-)
   Dank je wel. Jij ook een fijn weekend!

   Verwijderen
  2. Tja, maar dat alles bij elkaar komt toch door dat boek natuurlijk... ;-)

   Verwijderen
 2. Mooie foto en precies zoals ik verwacht had, een geweldige boerderij en omgeving. Moet ook zeggen dat Cupido wel snel is met de boeken op Kobo Plus te zetten. De Prijs van Sandra Berg stond er ook al op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een fantastische plek. Ik zag mezelf daar al met mijn laptop achter een bureautje zitten, rechts in een soort erker. In zo'n omgeving kun je niet anders dan inspiratie opdoen, volgens mij :-)
   De e-books zijn altijd wel behoorlijk snel te verkrijgen, ja.

   Verwijderen
  2. De nieuwste boeken verschijnen vaak niet direct via Kobo plus :-(.

   Verwijderen
  3. Dat hangt van de uitgever af denk ik. Van Harper Collins en Cupido verschijnen ze wel vaak direct. Eigenlijk idioot, maar mij hoor je niet klagen 😉 Ik ben zo blij met Kobo Plus!

   Verwijderen
  4. Ja eigenlijk wel idioot, maar ik klaag ook zeker niet :-).

   Verwijderen