Mijn tiende roman, Een man naar mijn hart

Zoals jullie misschien al weten is mijn nieuwe en tiende roman, Een man naar mijn hart, in juni verschenen. Door allerlei omstandigheden ben ik er niet eerder aan toegekomen om iets over dit boek op mijn blog te plaatsen. Maar nu gaat dat eindelijk gebeuren. Er is namelijk op Uitgelezen al een eerste mooie recensie gegeven voor Een man naar mijn hart. Een recensie waar ik blij van word. Natuurlijk wil ik deze recensie graag met jullie delen: 

En dat was alweer het tiende boek van Elly Koster en elke keer weet ze me te verrassen. Zonder dat ik het kan omschrijven heeft ze zo haar eigen stijl van schrijven, maar weet ze met haar verhalen alle kanten op te gaan. Van spanning naar ‘meer tussen hemel en aarde’ tot romantiek. Dit is een heerlijke feelgood-roman die zich in de bergen van Noorwegen afspeelt. Er zit net als bij haar andere boeken een boodschap in haar verhaal: waar draait het echt om in het leven? Katia heeft die boodschap nog niet begrepen als het verhaal begint en als ze in de bergen van Noorwegen terecht komt verzet ze zich dan ook hevig. Ze ontmoet er Andor en zonder dat hij het beseft houdt hij haar spiegeltjes voor. Langzaam zie je Katia veranderen. Eerst respecteert ze Andor niet voor wie hij is, maar eigenlijk houdt ze hem daarmee ook een spiegeltje voor. Ik heb genoten van de sfeeromschrijvingen, de eerlijke gedachten van Katia, van de geiten, de kaas (die ik als karamel-liefhebber wel eens zou willen proeven), de muziek… Aanrader!

Mochten jullie besluiten het boek te lezen, veel plezier!


Reacties

  1. Gefeliciteerd Elly -heb het boek nog niet gezien bij mijn bieb maar ik ga kijken en reserveren!
    Hoop dat het een fijne reden was waarom je niet aan het bloggen toe kwam
    Gezellige avond
    groetjes, Truus uit Drenthe

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je het boek wilt reserveren, Truus :-)
      Jij ook een fijne avond. Dank je wel!
      Hartelijke groet!

      Verwijderen
  2. Ik kan me voorstellen dat je blij bent met deze "eerste mooie" recensie, Elly. Het beloofd in ieder geval weer veel goeds! En heerlijk weer in Noorwegen. :)

    Hartelijke groet,
    Yvette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met zo'n recensie ben ik zeker blij, Yvette.
      Ja, het weer in Noorwegen is zo gek nog niet. Het kan er behoorlijk warm zijn.
      Hartelijke groet!

      Verwijderen
    2. Eigenlijk bedoelde ik: 'heerlijk, dat het zich weer in Noorwegen afspeelt' :). Maar idd, het kan er heel warm zijn.
      En ik zie nu trouwens in mijn berichtje een gigantische typefout (laten we het daar op houden) waar ik me altijd zo over opwind als ik zoiets zie: het beloofT...

      Verwijderen
    3. Oh, haha! Ik las het totaal anders! Dat komt omdat ik bij het weerbericht altijd oplet wat voor weer het in het noorden is :-D Maar ik begrijp het nu ;-)
      Typefouten maken we allemaal, hoor. Ik mis bij mijzelf vaak e's achter een woord, zoals bijvoorbeeld 'hartelijke groet'. Dan maak ik er 'hartelijk groet' van. En dan denk ik: waarom heb ik dat niet gezien???

      Verwijderen
  3. Van Harte Gefeliciteerd met je tiende boek! De recensie is wel een hele aanstekelijke ... 'ik wil het ook lezen'.
    Een hele goeie zomer en voor jou ligt er vast nog een ander mooi boek op de te lezen stapel. Al ben ik wel benieuwd welke dat is, welke ligt op je nachtkastje?
    Ik hoop voor je dat je veel gelezen wordt!
    Zonnige groet,
    Marjanne ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, Marjanne! Dat is precies de bedoeling van zo'n recensie ;-)
      Helaas lees ik erg weinig boeken en liggen er nu even wat tijdschriften op mijn nachtkastje: Seasons, woonbladen e.d.
      De concentratie is met lezen nog steeds niet je van het, vandaar. Ik vraag me soms af hoe ik dit laatste boek ooit heb kunnen schrijven, maar als je per se iets wilt... Dat laatste hoop ik ook :-D
      Zomergroet!

      Verwijderen
  4. Aaaah was ik de eerste die een recensie schreef... Er komen vast nog meer positieve recensies. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, jij was de eerste! Leuk, hè? Het is te hopen dat er nog wat mooie recensies volgen. Ik wacht nog op een recensie van de Biblion. Altijd griezelig spannend, omdat die op diverse sites geplaatst wordt.
      Zomergroet en fijne avond!

      Verwijderen
  5. Cobi Verweij-Vos12 juli 2018 om 13:15

    Heb de roman gereserveerd bij de bibliotheek ben erg benieuwd. Fijn dat deze gelijk ook al bij de bieb te lenen is. Zeker voor mensen met een kleine beurs. Ga hem straks weer met plezier lezen. Liefs Cobi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mijn boek gereserveerd hebt, Cobi! Gelukkig dat er bibliotheken bestaan. Ik ben benieuwd wat je van het boek vindt...
      Hartelijke groet!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts