maandag 10 april 2017

Da's mooi

Het is alweer tien dagen geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog geplaatst heb, dus hoog tijd voor een berichtje. Jullie hebben waarschijnlijk al het interview in Dagblad van het Noorden over mijn roman De kleur van liefde voorbij zien komen. Wie het interview niet gezien heeft, het is hier te lezen. 
Vorige week werd er ook nog een interview over De kleur van liefde geplaatst in de regionale Drentse krant Da's Mooi. Dat vind ik inderdaad heel erg mooi 😃 Het is fijn dat er in Drenthe, waar De kleur van liefde zich afspeelt, veel aandacht aan mijn boek besteed wordt. Onderstaande foto is het krantenbericht uit Da's Mooi. Een krantenbericht is altijd wat lastig fotograferen, het lukte ons niet de foto scherper te krijgen. Mocht je niet kunnen lezen wat er staat, dan kun je hier het interview lezen op de digitale versie van Da's Mooi. Met een beetje geluk komt er nog een interview in een regionale krant van Flevoland. Da's ook mooi, toch? 


8 opmerkingen:

 1. Misschien een idee om de verhalen in Nederland te laten plaatsvinden in plaats van Noorwegen? Je bereikt dan een groter publiek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dat is een moeilijke beslissing. Waarschijnlijk bereik ik dan inderdaad een groter publiek. Dat zou natuurlijk mooi zijn maar schrijven over Noorwegen, ja, dat is toch ook wel een beetje mijn ding.
   Ik denk dat ik het ga afwisselen, de ene keer een verhaal in Noorwegen en een andere keer in Nederland. Dat lijkt mij een plezierige manier van schrijven, want verhalen in Nederland laten afspelen vind ik ook heel erg leuk kwam ik tijdens het schrijven van De kleur van liefde achter. Maar ja, dan heb ik wel een fan minder ;-)

   Verwijderen
  2. Bij afwisseling niet hoor :-).

   Verwijderen
 2. Geweldig ook :-) Heerlijk al die aandacht!

  En het is nog leesbaar ook (en dan bedoel ik je foto van het artikel, want jouw boek is natuurlijk heel erg leesbaar haha).

  Wel een leuk idee om af en toe een Nederlandse plaats (die normaal niet zo in beeld is) hoofdplaats in je verhaal te laten zijn. Je ziet maar waar het toe leidt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aandacht krijgt het boek zeker en dat is natuurlijk mooi meegenomen oftewel: da's mooi :-) Ik had hem door van dat leesbare ;-)

   Ja, ik ben serieus aan het nadenken of ik meer boeken in Nederland zal laten afspelen. Dat is helemaal niet zo'n gek idee, zoals Hans hierboven al noemde.

   Verwijderen
  2. Het belangrijkste is dat jij het met plezier schrijft :-) Want dat voelen wij lezers.

   Verwijderen
  3. Ja, plezier in het schrijven hebben is echt belangrijk. En als de lezers dat voelen, dan ben ik al heel tevreden :-)

   Verwijderen