Nieuwe website

Beste lezer,

Het is lang geleden dat ik iets van me heb laten horen.
Ik hoop dat met jullie alles goed is in deze bijzondere tijd waarin we leven.
Ondertussen heb ik niet stilgezeten en ben ik met allerlei dingen bezig geweest, zoals het maken van een nieuwe website. Deze site is te vinden onder de naam ellykoster.nl, de naam die ik eerder voor deze blog gebruikte. Ik sleutel nog steeds aan de nieuwe site en ik hoop dat er langzamerhand meer op te lezen en te zien zal zijn dan nu het geval is. Ik ga gewoon nog even stug door.
De blog die je nu bekijkt blijft, als het goed is, gewoon bestaan en is te bezoeken via ellykoster.blogspot.com, al wil ik daar misschien een andere naam voor verzinnen. Wat dat moet worden, daar moet ik eens ernstig over nadenken.

Wil je een kijkje nemen op mijn nieuwe website ellykoster.nl, dan ben je in ieder geval ook daar van harte welkom!

Hartelijke groet,
Elly

Dwingelderveld, Drenthe.

Reacties

 1. Supergaaf dat je weer online bent en de nieuwe site staat natuurlijk al in de lijst met blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is fijn om af en toe weer iets over het noorden e.d. te schrijven. Dat heb ik al veel te lang niet meer gedaan. Heel erg leuk dat mijn nieuwe site in jouw lijst met blogs staat. Dank je wel!

   Verwijderen
 2. Fijn om weer een bericht van je te lezen!!! Hoop je toch eens tegen te komen hier in Drenthe al zal het op afstand zijn.
  Nu niet weer zolang wachten hoor en heel benieuwd of de plannen die je had ,ook gelukt zijn.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En fijn om ook jou hier weer te zien, Truus!
   Of Drenthe er dit jaar in zit hangt natuurlijk ook af van de maatregelen, maar ik hoop er toch nog wel een keer naartoe te gaan.
   Nee, het is niet de bedoeling dat ik weer lange tijd niets van me laat horen. Bij mij thuis zijn we druk met van alles en nog wat en dat houdt een mens lekker bezig. We vervelen ons niet. Of mijn plannen gelukt zijn, dat hangt een beetje van verschillende factoren af. Ik hoop over niet al te lange tijd iets meer te weten en zodra dat zover is, laat ik het zeker horen.

   Hartelijke groet!


   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts