woensdag 3 januari 2018

Winactie Westerstorm

Vandaag kwam in het weerbericht regelmatig een van mijn boektitels voorbij: WesterstormJa, mijn allereerste roman werd deze dag goed gepromoot ;-)
Er werd een zware westerstorm afgegeven met zelfs code oranje voor o.a. de provincie Flevoland, waar ik woon. Telkens als ik op de radio of tv het woord westerstorm hoorde of het op Buienradar zag staan moest ik uiteraard aan mijn boek denken, totdat ik dacht: waarom doe ik er niet iets mee? Misschien een winactie?
Er werd gekeken of ik nog ergens een promotie-exemplaar van Westerstorm had liggen. Gelukkig was dat het geval en dus kon ik ermee aan de slag gaan.

Ken je mijn roman Westerstorm nog niet en lijkt het je leuk dit boek te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is reageren op mijn bericht en te vertellen waarom je Westerstorm graag cadeau zou willen krijgen. Daarvoor heb je tot en met vrijdag 5 januari 2018 de tijd. Zaterdag 6 januari maak ik de winnaar bekend en naar diegene stuur ik een gesigneerd exemplaar. Wie weet ben jij dat. Succes!


De foto is gemaakt aan de Noord-Deense kust. Ook daar stond er op dat moment een flinke bries.


11 opmerkingen:

 1. Lijkt me een leuk boek
  Ben benieuwd naar dit boek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Elly, ik zou graag je nieuwe roman lezen omdat ik nog niets van jou heb gelezen en graag eens kennis wil maken. Ik weet dat je ook een liefhebster bent van het hoge noorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spontane actie !
  Ik loot graag mee.
  Het klinkt misschien gek maar ik vind storm geweldig Niet al het bijbehorende leed natuurlijk, maar vaak is het ook de pracht van mooie natuurbeelden. Vooral als ik op mijn strandhuis ben in IJmuiden. Het huisje schud hevig op zijn grondvesten, de woest schuimende zee , de golven die over de pier beuken, de wolken die naar alle kanten zwerven . Geen mens die overeind kan blijven staan , maar dan zijn er toch nog altijd de zeemeeuwen in de lucht die zich laten meevoeren op de wind. Zo mooi om te zien. Zo puur natuur. En dan lijkt het me zeker wel zalig met een warme plaid op de bank het boek met de toepasselijke naam Westerstorm te lezen.
  Ik like en deel en vertel het verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zou dit boek graag willen lezen, en deze schrijfster kende ik nog niet, maar alleen de voorkant is al mooi, dan wil ik ook graag weten wat er verder in dit boek staat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. als biebmedewerker ken ik je als auteur wel maar dit boek nog niet, ik wil deze "westerstorm"graag lezen tijdens deze stormachtige dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke winactie! Maar ik ding niet mee hoor: ik heb het boek zelf al en het is een heerlijk boek! Succes voor iedereen die meedingt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. NOu zeg wat een toepasselijke naam, met dit weer. Heerlijk lezen na een stevige wandeling hier langs het strand van Den Helder

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allerlei liefdesontwikkelingen in het mooie Noorwegen, dat mòet toch garant staan voor een geweldig mooi boek! Heerlijk om te lezen op stormdagen zoals gisteren en vandaag 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste Elly,wat zou het leuk zijn om dit boek te winnen. Als eiland bewoner van Goeree Overflakkee kan het hier aan de kust flink tekeer gaan tijdens een westerstorm. Ben zeer benieuwd hoe jij de titel in je boek verwerkt hebt.
  Groetjes van Kommy Berkhof-Vroegindeweij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben zeer benieuwd naar jouw schrijfstijl en het is weer eens tijdom een fijne roman te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben een echte nieuwsfreak en loot dan ook heel graag mee voor dit mooie boek. Lekker in een stoel onder een kleedje tijdens zo n heerlijke Nederlandse storm en dan dit boek lezen.
  Groetjes wilma kuijntjes

  BeantwoordenVerwijderen