maandag 20 juli 2015

Top 10 meest geleende e-books

Op Facebook en Twitter heb ik het al vermeld, maar ineens dacht ik aan diegenen die zich niet op social media begeven en dus vermeld ik het ook nog maar eens op mijn blog: mijn roman Blind vertrouwen staat in de Top 10 van meest geleende e-books in juni van dit jaar. 

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het op de website van de bibliotheek zag staan. Op zo'n moment denk ik: te gek!  En dan begin ik eerst altijd te glimlachen. De glimlach groeit uit tot een brede lach en uiteindelijk lach ik hardop, zodat mijn echtgenoot vraagt wat er aan de hand is. Want waarom zit ik te lachen achter mijn laptop? Het is in ieder geval een goede reden om te lachen, dat gebeurt de laatste tijd bij ons soms toch net iets te weinig. Wij hopen dat daar binnen niet al te lange tijd verandering in komt. Dit was in ieder geval alvast een mooi lachmoment. 

Een dromerig hoekje in het Noorse boekendorp Mundal.

4 opmerkingen:

 1. Oh dat dromerige hoekje zou ook wel iets voor mij zijn ;-)

  Gefeliciteerd met in die top 10 staan! Fijn dat het je aan het lachen maakte :-) Ik hoop dat er nu steeds weer dingen komen die je aan het lachen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt in dat dorp uren ronddwalen tussen de boeken of ergens in een fauteuil gaan zitten met een boek. Het zijn weliswaar Noorse boeken, maar het zijn boeken en als er boeken zijn, dan voelen wij ons blij :-)

  Dank je wel! We gaan er gewoon voor zorgen dat er meer gelachen wordt :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En? Al meer gelachen?

  Ja, daar waar boeken zijn voel ik me ook blij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, er wordt zo nu en dan meer gelachen. Vooral als we ons in gezelschap bevinden van mensen die altijd wel voor een lach zorgen. Dat zijn leuke momenten.

  BeantwoordenVerwijderen