maandag 16 september 2013

Say cheese!
Als aanvulling op mijn vorige blog, een wat luchtiger onderwerp: foto’s gemaakt via de zelfontspanner. Dat levert bij ons meestal lachwekkende situaties op. Mijn echtgenoot installeert de fotocamera op een goede en veilige ondergrond, stelt de zelfontspanner in en heeft dan tien seconden de tijd om zich naar mij toe te haasten. Voordat hij mij heeft bereikt zakt de fotocamera soms toch nog net iets scheef, zodat de horizon eruitziet alsof we ons met een schip op een woelige zee bevinden of mijn echtgenoot moet te veel obstakels passeren voordat hij bij mij terechtkomt. Resultaat: hij staat half of helemaal niet op de foto. Of hij is nog bezig zichzelf in een goede fotopositie te manoeuvreren. Herkenbaar?

Het kopje koffie staat er al, maar waar is de man
die bij het kopje hoort?

Schiet nou op! Ho... blijf daar maar. Veel te laat!

Dat moet sneller!

Dat bedoel ik dus met die scheve horizon.
Alsof we op een schip zitten.

3 opmerkingen:

  1. Ja, herkenbaar. Alleen zet ik de automatische stand op 5 foto's en dan begin ik bij de laatste foto's al te lopen :-). Ben meestal wel op tijd, maar ik loop dan niet zulke grote afstanden :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja...sommige dingen hebben oefening nodig !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, Hans, misschien moeten we de fotocamera eens iets dichterbij neerzetten óf leren sprinten. Of, zoals jij zegt Mieke, meer oefenen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen