zaterdag 13 mei 2017

We Love Feelgood

Mijn roman De kleur van liefde wordt veel gelezen en dat betekent dat er zomaar recensies kunnen verschijnen. Dit keer hebben twee recensenten van Hebban We Love Feelgood tegelijkertijd mijn boek gelezen, het zogenaamde buddy reading. Ze hebben beiden mijn boek beoordeeld en dat is best wel spannend. Maar ik geloof dat ik het er goed vanaf heb gebracht, De kleur van liefde heeft van allebei de recensenten vier sterren toegekend gekregen. Dat is natuurlijk fantastisch! Een van de recensenten schreef:

De kleur van liefde is een boek dat je niet zo makkelijk meer weglegt als je er eenmaal aan begonnen bent. Het sterke hoofdpersonage van Linde en het verrassende plot houden je vast tot de laatste bladzijde. Een waardige kennismaking met Elly Koster voor mij en ik kan niet wachten om meer van deze auteur te gaan lezen.

En de andere recensent noemt De kleur van liefde een intrigerende en zeker geen standaard feelgood roman. Wat ze nog meer zegt is: 

Tijdens het lezen begin je te beseffen dat er wellicht meer is tussen hemel en aarde. Als je daar voor open staat en je je niet door het mystieke gehalte laat weerhouden, dan zal je zeker niet teleurgesteld worden en wederom genieten van de heerlijke schrijfstijl van Elly.

Behalve de recensies hebben ze een mooi verslag gemaakt van hun leesbevindingen. Dat verslag is hier te lezen. Je komt er meteen een link naar de beide recensies tegen. 
Nou, van deze recensies en het verslag word ik bijna een beetje verlegen. Ik ben in ieder geval blij dat de recensenten van Hebban De kleur van liefde met plezier hebben gelezen. Daar draait het uiteindelijk om, of iemand een goed gevoel bij een boek krijgt. 


De achtergrondfoto is gemaakt aan de rand van het Doldersummerveld, een plek waar de hoofdpersoon Linde regelmatig te vinden is. Daar maakt ze voor het eerst echt kennis met de Canadese Ethan. 3 opmerkingen:

 1. Nou, ik kan bijna dezelfde reactie geven als op je andere blog haha. Weer heel veel aandacht voor je mooie bijzondere boek en hele mooie recensies!

  Leuk om die foto van het Doldersummerveld te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De recensies ben ik natuurlijk heel erg blij mee :-) Het is altijd weer afwachten wat iemand van je boek vindt en vooral met dit boek vond ik het ontzettend spannend.

   Ik heb nog wel meer foto's van het Doldersummerveld en de rest van de omgeving uit De kleur van liefde. Ik heb er vorig jaar al eens wat op mijn blog geplaatst toen ik aan het bedenken was of ik een boek in die omgeving zou laten afspelen. De rest van de foto's zie je waarschijnlijk wel een keer op mijn blog voorbijkomen ;-)

   Verwijderen
  2. Leuk! Als je het boek gelezen hebt, kijk je daar toch anders naar :-)

   Oh ik kan het me zo voorstellen: dat boek uitgeven, iets wat zo van jou is en dan iets heel anders. Maar je hebt toch je eigen schrijfstijl :-)

   Verwijderen