donderdag 9 maart 2017

Een brede glimlach

Een mooie recensie krijgen voor een van mijn boeken is altijd een fijne verrassing. En helemaal wanneer je als schrijfster twijfelt of jouw verhaal in de smaak zal vallen bij lezers, omdat het een ander verhaal is dan ze van je gewend zijn. Vier het leven is zo'n verhaal maar heeft een prachtige recensie gekregen die te lezen is op Connie's Boekenblog
Zoals ik eerder op mijn blog al eens genoemd had betekent dit boek veel voor mij en daarom tovert deze beoordeling een brede glimlach op mijn gezicht. Ik licht alvast een tipje van de sluier op:

Dat Elly Koster voor Vier het leven genomineerd was voor de Valentijnprijs verbaast me na het lezen van dit boek niets.
Op een vlotte en prettig geschreven manier weet ze twee vrouwen neer te zetten bij wie het leven geen rozengeur en maneschijn is. Op een warme, reële en respectvolle wijze weet ze moeilijke onderwerpen een persoonlijk gezicht te geven. Waarbij een tikje humor en fijne vriendschappen ervoor zorgen dat de lading van het verhaal niet te zwaar wordt.   

Ben je benieuwd naar de rest van deze recensie, lees hier dan verder. 
En Connie, bedankt voor het zo mooi verwoorden van Vier het leven!  4 opmerkingen:

 1. Dat is een hele mooie recensie :-) Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook een prachtig boek heb het met plezier gelezen. Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het compliment en de felicitatie, Cobi. Fijn om te horen dat je Vier het leven met plezier gelezen hebt :-)

   Verwijderen