donderdag 27 oktober 2016

Volg je hart 2

Vandaag is mijn nieuwe roman Volg je hart verschenen! Dat is natuurlijk leuk nieuws. Volg je hart speelt zich af in Noorwegen én Zweden. Ik heb voor een keer een uitstapje gemaakt naar Zweeds Lapland, omdat ik er tijdens een van onze reizen op een stuk geschiedenis stuitte waarvan ik vond dat ik daar iets mee moest doen. Hoe ik alles in een verhaal zou kunnen verwerken wist ik nog niet. Ik ben begonnen met veel oude foto's en informatie uit het desbetreffende tijdvak op te zoeken, bestudeerde landkaarten en plattegronden én onze eigen foto's die mij gelukkig een heel eind op weg hielpen bij het beschrijven van de omgeving. Uiteindelijk is het mij gelukt het een en ander te gebruiken in dit boek. Het was even een behoorlijke klus, maar heden en verleden zijn nu met elkaar in dit verhaal verweven en dat was precies mijn bedoeling. 
Ben je van plan Volg je hart te lezen, dan wens ik je alvast veel plezier en eh... twijfel je ergens over, wil je weten wat jouw hart je te vertellen heeft, dan hoef je alleen maar stil te zijn en te luisteren... 


Wil je weten waarover Volg je hart gaat, neem dan hier een kijkje. 
Uiteraard is Volg je hart verkrijgbaar bij alle boek- en webwinkels.

6 opmerkingen:

 1. Zweeds Lapland !!!!! Ben wel heel benieuwd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, o.a. Zweeds Lapland. Ik kon het niet laten er iets over te schrijven 😃

   Verwijderen
 2. Ben heel benieuwd.....kijk al een tijdje uit naar een nieuw boek van je.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is fijn om te horen, Cobi. Het is altijd spannend als er een nieuw boek van mij uitkomt. Wat zullen de lezers ervan vinden...

   Verwijderen
 3. Lieve Elly van harte gefeliciteerd met je nieuwe boek! Wat een heerlijk bericht in mijn emailbox. Volg je hart! Een mooie kaft heb je erbij gevonden.

  Ik loop heel erg achter met het lezen van je blogs. Ik las al over jullie ontmoeting met het noorderlicht. Bij dwdd van 28 okt. zag ik de ontroering bij Doortje Lessing en Joanna Lumley over het fenomeen noorderlicht.

  Volg mijn hart ga ik zeker op mijn gemakkie deze winter lezen..
  Liefs en heel veel succes met de verkoop en alweer je nieuwe boek. Dikke kus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Marjanne!
   Ik ben heel blij met de afbeelding op de voorkant van het boek. Het past goed bij de titel (en het verhaal).

   Het noorderlicht zien is een belevenis die bijna niet te beschrijven is. Er komen dan allerlei emoties bij je naar boven. Er komt een stilte in je op omdat het een enorme indruk op je maakt, maar meteen wil je jezelf ook uiten. Op die manier verging het mij tenminste.

   Ik heb DWDD niet gezien, maar wel de documentaire 'In the Land of the Northern Lights' waarin Joanna Lumley op zoek gaat naar het noorderlicht. Prachtig om te zien.

   Lieve groet!

   Verwijderen