maandag 8 februari 2016

Omarmen

De laatste ronde!” zou ik willen roepen. Zo voelt het nu er nog een kleine week te gaan is voordat bekend wordt gemaakt wie de winnaar is van de Valentijnprijs 2016, de prijs voor het beste romantische boek. Goed beschouwd zijn er nog maar een paar dagen over om te stemmen op jouw favoriete boek. Vandaar dat ik iedereen die nog niet gestemd heeft oproep om vooral een stem uit te brengen nu het nog kan en uiteraard het liefst op mijn roman Blind Vertrouwen. Daarna laat ik jullie heel lang met rust, dat beloof ik jullie. Ik blijf jullie natuurlijk wel vervelen met mijn blog en berichtjes op Facebook en Twitter, dat wel, maar dat is anders ;-) 

Dus mocht je willen stemmen, dat kan via: http://valentijngenootschap.nl/


Ik wil nog wel even iedereen bedanken die al gestemd heeft op Blind Vertrouwen en moeite heeft gedaan om familie, vrienden en kennissen ook te laten stemmen. Ik weet dat er mensen zijn die dat doen. Super! Dank je wel! 
Maar in deze laatste ronde hoop ik nog meer stemmen te vergaren. Misschien kan ik aanduiden hoe het voor mij voelt dat ik genomineerd ben voor deze prijs. Een zin uit Blind Vertrouwen:

Joanne had besloten het leven weer voorzichtig te omarmen, maar wat als het leven je plotseling zelf omarmt? 

Zo voelde het ongeveer toen ik te horen kreeg dat ik genomineerd was voor de Valentijnprijs. Na een jaar van ploeteren, zowel met gezondheid als het schrijven, leek het leven mij plotseling zelf te omarmen, mijn lieve familie en vrienden niet meegerekend die mij in die tijd regelmatig liefdevol en troostrijk omarmd hebben en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor en dat zal ik nooit vergeten. O jee, word ik weer emotioneel. Nou, ga nu maar snel stemmen en mocht je me een keer willen ontmoeten, dan zijn er kaarten te bestellen voor het Valentijnfestival dat op zaterdag 13 februari in Ermelo gehouden wordt en waar nog veel meer auteurs hun opwachting maken. Hier lees je wat er op deze dag nog meer te beleven valt. Wie weet zien we elkaar a.s. zaterdag!

Lijkt het je leuk iets te weten te komen over de omgeving waar Blind Vertrouwen zich afspeelt, dan kun je hier een kijkje nemen. Veel plezier! 
3 opmerkingen:

 1. Ik heb er nog even aandacht op Uitgelezen aan besteed en dat weer gelinkt naar Facebook. Spannend nu!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, super Marjon! Dank je wel!

  Het is vreselijk spannend, maar ik wil toch vooral genieten van alles wat er nu gebeurt. Want wanneer maak je nou zoiets mee? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, niet vaak :-) Ga maar lekker genieten! :-D

  BeantwoordenVerwijderen