maandag 7 december 2015

Win Winterromance!

De kerstdagen zijn in aantocht. Buiten wordt het steeds vroeger donker, grijs getinte dagen roepen erom een kerstboom in huis neer te zetten en, als de boom eenmaal versierd is, de kerstverlichting hangt, verspreiden de flonkerende lampjes een gezellig licht. Op zulke momenten is het fijn om met een boek op de bank te kruipen, dicht bij de kerstboom, dicht bij het licht, en voor even de donkere dagen buiten te sluiten.  

Wil jij de kerststemming nog meer verhogen? Dat kan. Je kunt nu namelijk mijn nieuwste roman Winterromance winnen, een verhaal dat zich in winterse sferen en rondom Kerstmis afspeelt. Er zijn twee exemplaren weg te geven. 

Het enige wat jij hoeft te doen is te vertellen waarom jij Winterromance zou willen lezen bij de kerstboom of misschien als cadeautje voor iemand anders onder de boom neer wilt leggen. Je mag reageren via deze blog, via Twitter of via Facebook. 

Op dinsdag 15 december maak ik twee winnaars bekend. Dan heb je Winterromance nog voor Kerstmis in huis en als bij PostNL alles vlot verloopt nog voor de kerstvakantie. Mocht je de vakantie buitenshuis doorbrengen, dan kun je het boek fijn meenemen. Succes!


18 opmerkingen:

 1. wil supergraag meedoen voor dit prachtig boek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo'n winterromance lijkt mij wel wat,
  Leuk actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou ik heel graag winnen en lezen, ik ben met kerstmis alleen, boeken lezen doe ik altijd al graag en dan zeker. Dit boek past heerlijk in de sfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou heel graag dit boek willen winnen zodat ik me toch een beetje in Kerstsfeer zal voelen deze dagen, want ik ben dan alleen.
  Bovendien lees ik heel graag ;)
  Liked & shared.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik waag graag een kansje op een heerlijk kerstboek. Lekker ontspannen na een paar hele drukke jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik doe graag mee met deze leuke win-actie, ik ben 2 dagjes thuis na kerst, en aangezien mijn maag dan wel wat rust zal kunnen gebruiken, zie ik mezelf al in de zetel zitten met dit boek, een dekentje en een blik op de sneeuw buiten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Elly,

  Wat een lieve kerstattentie... Een cadeautje voor kerst. Een boek is niet zomaar een cadeautje, het is een reis in de wereld van de hoofdpersonen. Een reis bedacht door een schrijfster van boeken vol romantiek en humor. Een hartverwarmend verhaal voor bij de kerstboom. Om lekker weg te dromen en op te gaan in het verhaal. Ik ruik de thee al en de dennenboom. Ik zie de gezellige lichtjes van de kerstboom schijnen op de bladzijden van het boek. Hm, klinkt goed, klinkt als vakantie!
  Ik kan het boek cadeau geven aan mijn geweldige zus, aan mijn lieve moeder of misschien kan ik het niet weerstaan en leg ik het onder mijn eigen kerstboom...
  Mag ik er nog even over denken of mijn liefde voor mijn familie het opweegt tegen mijn honger om jouw boek te lezen? Het komt in ieder geval altijd in goede handen. Bedankt voor het leuke idee, voor jouw vrijgevigheid wie het ook krijgt!
  Irma Sisila

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben gek op romantiek, zeker met Kerst. Dat is een romantische tijd eerste klas. Dan wil je niet over moord, doodslag en ellende lezen, maar lekker wegzwijmelen in een romantisch boek. Daarom zou ik heel graag dit boek willen winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou dit boek graag willen winnen en dan geef ik het aan Mieke Wijnants , toch wat leesplezier als zij alleen zit met Kerst.
  Als ik dichterbij zou wonen zou ik haar te eten vragen dus daarom maar het boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lijkt mee een heerlijk boek voor de dondere winterse dagen. lezen met kerst zal er niet van komen ivm familie ed maar na de kerst ben ik een weekje vrij en wil ik het boek graag lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Doe heel graag mee en laat 15 december mijn 44e geboortedag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn midzomerliefde was dubbelhartig, daarom trotseer ik de westerstorm en met blind vertrouwen stort ik me in een winterromance.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wegdromen met een leuk boek bij de kerstboom, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Al zo lang van plan een boek van u te lezen...misschien word dit de eerste !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. past perfect bij deze tijd van het jaar...al lezend wegdromen bij de haard en een lekker glas...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe ook graag mee voor Kelly Mies, dochter van een hele goede vriendin en een schat die van lezen houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vreemd ik had vanmorgen hier wat neer gezet maar het staat er niet...

  Super dat je twee boeken weg mag geven, lijkt me erg leuk deze winterromance te lezen, doe graag mee.
  En de boeken heb je misschien ook nog gesigneerd, dat maakt het altijd nog leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Graag zou ik voor mijn moeder kans maken! Lijkt mij een mooi boek om haar mee te mogen verrassen! Ze verdient een bedankje voor alles wat ze voor ons doet! De titel past mooi bij haar Winterromance!

  BeantwoordenVerwijderen