dinsdag 15 december 2015

Gefeliciteerd!

Vandaag is het zover, de winnaars zijn bekend van de winactie die een week geleden van start is gegaan. Bij deze actie waren twee exemplaren van mijn roman Winterromance te winnen. Maar allereerst, iedereen bedankt voor jullie reacties op mijn blog of via Facebook en Twitter. Erg fijn dat er zo veel animo voor mijn boek blijkt te zijn! En omdat er zo veel enthousiaste reacties binnenkwamen heb ik besloten nóg een boek weg te geven. Dus in totaal drie Winterromances! Ach, ik heb met Sinterklaas ook al niets gedaan, dus een exemplaar extra mag voor deze keer wel. (Uitgeverij Cupido, bedankt dat dit dankzij jullie mogelijk is :-))

Dan nu de winnaars, want daar draait het natuurlijk om: 

Janneke Boon

Anneke van Dijken

Greet Oostvogels

Van harte gefeliciteerd, jullie hebben Winterromance gewonnen! Ik stuur jullie het boek zo snel mogelijk toe, zodat jullie met de kerstdagen een toepasselijk verhaal te lezen hebben. Ik hoop dat jullie veel plezier aan Winterromance beleven. 

Het enige wat ik nog nodig heb, is natuurlijk jullie adres. Als jullie die aan mij door zouden willen geven in een privébericht via Facebook of Twitter of via deze blog, dan komt het boek jullie kant uit. Als je een reactie met het adres op mijn blog plaatst, krijg ik die reactie eerst onder ogen, dus niemand ziet het verder. 

Alle andere deelnemers: bedankt voor jullie reacties en ik hoop dat ik bij een volgende winactie een aantal van jullie blij kan maken met een van mijn boeken. 

En dan nog even voor degenen die graag over Scandinavië lezen: binnenkort vervolg ik de serie over De weg naar de Noordkaap en plaats ik deel 4 uit deze reeks op mijn blog. Ik was het niet vergeten, hoor! Maar tussen alle bedrijven door moet er natuurlijk ook nog een boek geschreven worden. Nog even geduld dus...3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd winnaars en heel veel leesplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat ik heb gewonnen, dankjewel. Zal jou een pb sturen via FB.

    BeantwoordenVerwijderen