donderdag 29 oktober 2015

Blind vertrouwen hebben...

Nu en dan krijg ik een recensie voor een van mijn boeken. Vandaag kreeg ik er zelfs twee! Een mooie vier sterren én een vijf sterren recensie voor mijn roman Blind Vertrouwen. Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Beide recensies zijn hier te lezen op The Book Girl, maar ook op Uitgelezen.

Nog een leuk nieuwtje: Blind Vertrouwen dingt mee naar de titel Beste Valentijnboek 2016. Op de website van het Valentijngenootschap vind je een longlist met deelnemende boeken. Die lijst kun je hier bekijken. Uiteindelijk kiest een jury vijf boeken waar het lezerspubliek op kan stemmen. Spannend... 
Mij spreekt de titel Beste Valentijnboek 2016 in elk geval wel aan ;-)


Waar ik ook heel erg blij mee ben is dat ik vandaag te horen kreeg dat de kleine poliep die op kweek was gezet, na het darmonderzoek dat ik een tijdje geleden moest ondergaan, niets te betekenen had. Na dit onderzoek schreef ik op mijn blog dat ik het gevoel had dat ik een zware rugzak van me af kon laten glijden omdat, behalve dat poliepje, niets verontrustends meer gevonden was. Goed, ik was dan wel die denkbeeldige rugzak kwijt, maar nu liep ik nog met een soort van denkbeeldig heuptasje rond waarin ik gedachten aan dat poliepding meezeulde. Jullie begrijpen wel dat dit heuptasje en ik inmiddels ook van elkaar gescheiden zijn en ik nu écht, op regelmatige controles na, alles achter mij wil proberen te laten. 
Tijd voor een nieuw begin. Tijd voor een nieuw boek, Winterromance, dat binnenkort uitkomt én een nieuw verhaal waar druk aan gewerkt wordt en, zoals het er nu voorstaat, voorjaar 2016 verschijnt. Nieuwe en leuke dingen dus. En voor de rest? Voor de rest moet ik misschien maar gewoon blind vertrouwen in de toekomst hebben...

Tufjorden, Magerøya. 


2 opmerkingen:

 1. Weg heuptasje, hoera! Dat is goed nieuws! Heerlijk! Daar worden we blij van.

  En nogmaals gefeliciteerd met de nominatie! Ik vroeg me al af of ik kon stemmen, maar daar moet ik nog even mee wachten.

  En die recensies zijn geweldig maar wel verdiend natuurlijk ;-)

  Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsof ik me tien rugzakken en heuptasjes lichter voel, Marjon!

  Bedankt voor je felicitatie :-) Ja, dat stemmen gebeurt later, als ik het goed begrepen heb.

  Twee mooie recensies op een dag, dat is een cadeautje voor een schrijfster.

  Jij ook een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen