donderdag 5 december 2013

Surprise!

Juist omdat het 5 december is, de dag van cadeautjes en surprises, leek het me leuk om voor een verrassing te zorgen en niet één maar drie boeken te verloten onder de deelnemers die het goede antwoord hebben gegeven op een vraag die over het boek Midzomerliefde ging. Laat ik jullie niet langer in spanning houden. Dit zijn de winnaars:

Anna de Boer
Corrie Mulder
Hans Hegeman

Van harte gefeliciteerd, jullie hebben een exemplaar van Midzomerliefde gewonnen! Nestel jezelf straks fijn in een stoel of op de bank, zorg dat er een kop warme chocomelk binnen handbereik staat en reis even naar een andere (noordelijke) wereld. Heel veel plezier met Midzomerliefde!

Alle andere deelnemers, bedankt voor het meedoen! En wie weet volgt er nog een keer een winactie waarbij jullie wel in de prijzen vallen.
Wat ik wel even wil noemen is dat er een deelnemer vanuit Noorwegen heeft meegedaan, Louis Kramer. Erg leuk! Ik hoop nog een keer in de buurt van Bodø te komen. Het staat, als alles meezit, wel in de planning, dus misschien kan ik dan nog eens persoonlijk een boek afleveren.

Dan wens ik iedereen nog een fijne Sinterklaasdag en -avond toe! En snoep niet te veel van die veel te lekkere kruidnoten.

Noordkaapeiland, Magerøya. 
 

7 opmerkingen:

 1. Dank je wel Elly jullie ook een fijne Sinterklaas ik ben nog een week vrij dus gaat helemaal goedkomen met genieten van het boek, speculaas en een grote mok thee.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd allemaal! En veel leesplezier gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie blij zijn met het boek, Hans en Corrie. Geniet van het verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik denk dat ik het ben?
  Moet ik nog ergens mijn adres doorgeven?

  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inmiddels geregeld, Anna. Alvast veel leesplezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen